JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине
TY - JOUR
AU - Ћирковић-Величковић, Тања
PY - 2019
UR - https://dais.sanu.ac.rs/123456789/10333
PB - Београд : Српска академија наука и уметности
T2 - Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members
T1 - Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине
SP - 51
EP - 77
IS - 1
UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333
ER -
@article{
author = "Ћирковић-Величковић, Тања",
year = "2019",
publisher = "Београд : Српска академија наука и уметности",
journal = "Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members",
title = "Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине",
pages = "51-77",
number = "1",
url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333"
}
Ћирковић-Величковић, Т.. (2019). Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине. in Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members
Београд : Српска академија наука и уметности.(1), 51-77.
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333
Ћирковић-Величковић Т. Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине. in Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members. 2019;(1):51-77.
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333 .
Ћирковић-Величковић, Тања, "Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине" in Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members, no. 1 (2019):51-77,
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333 .