Приказ основних података о документу
Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине
dc.creator | Ћирковић-Величковић, Тања | |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T17:58:09Z | |
dc.date.available | 2021-12-31 | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.issn | 2683-4251 | |
dc.identifier.uri | https://dais.sanu.ac.rs/123456789/10333 | |
dc.language.iso | sr | sr |
dc.publisher | Београд : Српска академија наука и уметности | sr |
dc.rights | embargoedAccess | sr |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |
dc.source | Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members | sr |
dc.subject | САНУ | sr |
dc.subject | приступна предавања | sr |
dc.subject | дописни чланови | sr |
dc.subject | Одељење хемијских и биолошких наука | sr |
dc.title | Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине | sr |
dc.type | article | sr |
dc.rights.license | BY-NC-ND | sr |
dcterms.abstract | Ćirković-Veličković, Tanja; Doprinos proteomike naukama o hrani, ishrani i životnoj sredini: razmatranje degradacija i modifikacija hrane tokom obrade i digestije hrane i pod uticajem zagađenja životne sredine; | |
dc.citation.spage | 51 | |
dc.citation.epage | 77 | |
dc.citation.issue | 1 | |
dc.description.other | Предавање одржано на 3. скупу Одељења хемијских и биолошких наука, 24. априла 2019. године. | sr |
dc.type.version | publishedVersion | sr |
dc.identifier.fulltext | http://dais.sanu.ac.rs/bitstream/id/42219/tanjacirkovic.pdf | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333 |