Приказ основних података о документу

dc.creatorЋирковић-Величковић, Тања
dc.date.accessioned2021-01-15T17:58:09Z
dc.date.available2021-12-31
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2683-4251
dc.identifier.urihttps://dais.sanu.ac.rs/123456789/10333
dc.language.isosrsr
dc.publisherБеоград : Српска академија наука и уметностиsr
dc.rightsembargoedAccesssr
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceПриступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Memberssr
dc.subjectСАНУsr
dc.subjectприступна предавањаsr
dc.subjectдописни члановиsr
dc.subjectОдељење хемијских и биолошких наукаsr
dc.titleДопринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне срединеsr
dc.typearticlesr
dc.rights.licenseBY-NC-NDsr
dcterms.abstractĆirković-Veličković, Tanja; Doprinos proteomike naukama o hrani, ishrani i životnoj sredini: razmatranje degradacija i modifikacija hrane tokom obrade i digestije hrane i pod uticajem zagađenja životne sredine;
dc.citation.spage51
dc.citation.epage77
dc.citation.issue1
dc.description.otherПредавање одржано на 3. скупу Одељења хемијских и биолошких наука, 24. априла 2019. године.sr
dc.type.versionpublishedVersionsr
dc.identifier.fulltexthttp://dais.sanu.ac.rs/bitstream/id/42219/tanjacirkovic.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_dais_10333


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу