DAIS - Digital Archive of the Serbian Academy of Sciences and Arts
    • English
    • Српски
    • Српски (Serbia)
  • English 
    • English
    • Serbian (Cyrilic)
    • Serbian (Latin)
  • Login
View Item 
  •   DAIS
  • Cрпска академија наука и уметности / Serbian Academy of Sciences and Arts
  • Председништво / Presidency
  • Приступна предавања дописних чланова / Inaugural lectures of the corresponding members
  • View Item
  •   DAIS
  • Cрпска академија наука и уметности / Serbian Academy of Sciences and Arts
  • Председништво / Presidency
  • Приступна предавања дописних чланова / Inaugural lectures of the corresponding members
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине

Authorized Users Only
2019
Authors
Ћирковић-Величковић, Тања
Article (Published version)
Metadata
Show full item record
Keywords:
САНУ / приступна предавања / дописни чланови / Одељење хемијских и биолошких наука
Source:
Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members, 2019, 1, 51-77
Publisher:
  • Београд : Српска академија наука и уметности
Note:
  • Предавање одржано на 3. скупу Одељења хемијских и биолошких наука, 24. априла 2019. године.

ISSN: 2683-4251

[ Google Scholar ]
URI
https://dais.sanu.ac.rs/123456789/10333
Collections
  • Приступна предавања дописних чланова / Inaugural lectures of the corresponding members
Institution
Cрпска академија наука и уметности / Serbian Academy of Sciences and Arts
TY  - JOUR
AU  - Ћирковић-Величковић, Тања
PY  - 2019
UR  - https://dais.sanu.ac.rs/123456789/10333
PB  - Београд : Српска академија наука и уметности
T2  - Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members
T1  - Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине
SP  - 51
EP  - 77
IS  - 1
ER  - 
@article{
author = "Ћирковић-Величковић, Тања",
year = "2019",
url = "https://dais.sanu.ac.rs/123456789/10333",
publisher = "Београд : Српска академија наука и уметности",
journal = "Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members",
title = "Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине",
pages = "51-77",
number = "1"
}
Ћирковић-Величковић Т. Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине. Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding Members. 2019;(1):51-77
,& Ћирковић-Величковић, Т. (2019). Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине.
Приступна предавања дописних чланова / Inaugural Lectures of the Corresponding MembersБеоград : Српска академија наука и уметности., null(1), 51-77. 
Ћирковић-Величковић Тања, "Допринос протеомике наукама о храни, исхрани и животној средини: разматрање деградација и модификација хране током обраде и дигестије хране и под утицајем загађења животне средине" null, no. 1 (2019):51-77

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
About DAIS - Digital Archive of the Serbian Academy of Sciences and Arts | Send Feedback

re3dataOpenAIRERCUB
 

 

All of DSpaceInstitutionsAuthorsTitlesSubjectsThis institutionAuthorsTitlesSubjects

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
About DAIS - Digital Archive of the Serbian Academy of Sciences and Arts | Send Feedback

re3dataOpenAIRERCUB